Goesting om dé Gentse student-ondernemer 2014 te worden?

 

Met de nieuwe editie van dé Gentse student-ondernemer gaat Stad Gent voor de vierde keer op zoek naar gedreven, creatieve, vernieuwende Gentse student-ondernemers. We zoeken studenten die niet enkel een businessplan maken, maar ook effectief een eigen onderneming opstarten en runnen en die andere studenten willen inspireren tot ondernemen.

Kandidaatstellen?

Onderneem jij met goesting? En combineer je dat met je studies? Stel je dan kandidaat en inspireer met jouw verhaal andere studenten tot ondernemen. Je kan je nog kandidaat stellen tot 9 maart 2014. Dit kan via www.gentseondernemer.be.

Waarom meedoen?

Wie wint, krijgt niet alleen de titel van “Gentse student-ondernemer”. Als ambassadeur voor het Gentse student-ondernemerschap krijg je via publieke optredens uitgebreid de kans om je ondernemersverhaal te doen en anderen te motiveren en inspireren tot ondernemen. Daarnaast krijg je ook een geldprijs van 500 euro. Meedoen is winnen. Zo worden heel wat ondernemersverhalen via de sociale media van dé Gentse ondernemer (twitter, facebook en linkedin) in de kijker geplaatst. Dit brengt allemaal extra naambekendheid mee voor jezelf en je ondernemingsactiviteit.

Bekendmaking?

Word je in de eerste juryronde geselecteerd op basis van je deelnameformulier, dan word je begin april verwacht bij de mondelinge jury. Het resultaat van deze jury telt voor 70% mee in het eindresultaat. De resterende 30% wordt bepaald door de onlinestemming die zal lopen in april 2014. Op 5 mei 2014 wordt de Gentse student-ondernemer bekend gemaakt tijdens het event Student Ghentrepreneur.

Meer info: www.gentseondernemer.be of OOG 09/210 10 60 – ondernemen@gent.be