Slotevent 2014 is een ware voltreffer!

 

Wat leuke avond met een centrale rol voor onze enthousiaste student-ondernemers moest worden, werd een GE-WEL-DIG event met een bruisende sfeer en ambiance, lekkere frietjes, een indrukwekkend live-optreden, 3 fantastische winnaars, een veelbelovende ondernemersmarkt en toffe nieuwe contacten!

Sarah Parent (UGent) van Zikini mocht de titel van Dé Gentse Student-Ondernemer in ontvangst nemen van schepen Mathias De Clercq, Isabel Rosendor (UGent) blies het publiek omver met haar pitch over haar Eezy-zakjes en sleepte zo de pitchprijs in de wacht en Timon Van De Voorde (Arteveldehogeschool) wist met zijn 'horror-kraampje' van Kuru Film Productions de harten van de aanwezigen te stelen. Hij won dan ook terecht de publieksprijs voor beste kraampje!

Een dikke proficiat aan allen!

We willen uiteraard ook alle andere finalisten en marktkramers bedanken en feliciteren voor hun inzet en enthousiasme! Ondernemerschap lééft onder de Gentse studenten en dat hebben we maandag met z'n allen bewezen!

Mooi resultaat hiervan is de ondernemerschapskrant die we speciaal voor deze avond ontwikkelden! Kreeg je nog geen exemplaar te pakken? Dan kan je ze hier alvast downloaden! Zeker doen!

Wil je de avond nog even herbeleven? Bekijk dan hier het filmpje over de ganse avond! De filmpjes van de finalisten kan je bij deze ook alvast herbekijken:

Wij kijken samen met jullie alvast uit naar een volgend bruisend Student Ghentrepreneur-jaar!