Slotevent 2016: een geslaagde feesteditie!

 

Met meer dan 350 aanwezigen, een groot enthousiasme en dito taart is de feesteditie van Student Ghentrepreneur meer dan geslaagd te noemen! Dank aan iedereen die er bij was en vooral aan iedereen die samen met ons in student-ondernemerschap blijft geloven! Speciale dank aan onze sponsors Agentschap Innoveren & Ondernemen, KBC, Start it @KBC en Xerius!

Laura Verhulst werd tot dé Gentse student-ondernemer 2016 gekroond, nogmaals dikke proficiat! Maar ook de overige 4 finalisten verdienen een daverend (virtueel) applaus. Bekijk hier alvast de filmpjes van alle finalisten en ontdek zo wat zij ondernemen:

Met dank aan Liselotte & Tim van Ghently voor de mooie video's!

 

Ook de pitchfinalisten gaven het beste van zichzelf! Team ROOTZ, dat een nieuwe drank gebaseerd op melkwei op de markt wil brengen, sleepte de eerste prijs in de wacht! Zij kregen een mooi prijzenpakket uit handen van onze sponsors KBC, Start it @KBC en Xerius. Proficiat!

Ook proficiat aan pitchfinalisten Elke Roox (SnoezElke), Bjorn Van Keymeulen (p² Solutions), Mathias Segers (Ledsreact) en alle andere pitchkandidaten!

Benieuwd naar alle foto's van de avond? Klik dan hier!

Met dank aan het Agentschap voor Innoveren & Ondernemen werd ook een videoverslag gemaakt, zeker te bekijken!