Belangrijkste sponsor in ons verhaal is het Agentschap Ondernemen. Hun steun maakt het voor ons mogelijk om het Gentse student-ondernemerschap op de kaart te zetten. Daarnaast kunnen we echter ook een beroep doen op een aantal bijzondere sponsors. Dankzij hun zeer gewaardeerde financiële steun kunnen we een kwalitatief programma aanbieden. Bovendien stellen zij hun knowhow ter beschikking zodat ook ons inhoudelijk aanbod naar een hoger niveau getild wordt.

        

 

Ondernemen betekent kansen zien en kansen grijpen, contacten leggen, creatief zijn,... Als startende ondernemer ga je geen enkele uitdaging uit de weg. Dàt is de gezonde spirit. Als bank-verzekeraar herkennen we dat elke dag opnieuw. Het is onze uitdaging om onze ervaring en knowhow te delen en om als partner voor jou klaar te staan met advies op maat van jou en je onderneming. Samen bekijken we hoe we je kunnen helpen om met volle vaart van start te gaan en hoe we kunnen bijdragen tot een succesvolle toekomst.

"Voor KBC is elke starter dan ook anders, net als ons advies"

 

A network of people living the startup dream.

Meer weten? Surf dan snel naar www.startit.be!

 

Karel is student “Officemanagement” en zijn grootste hobby is fotografie. Hij krijgt meer en meer de vraag om als fotograaf te “werken” op studenten- en trouwfeesten.

  • Moet Karel daarvoor een btw-nummer hebben ?
  • Hoe kan hij zijn prestaties factureren ?
  • Wat houdt hij over als hij € 100 krijgt om de foto’s te nemen voor de openingsfuif van het academiejaar ?

Xerius ondersteunt en stimuleert elke student-ondernemer die droomt van een eigen zaak.

  • Wat betekent “ondernemen” als student ?
  • Welke investering brengt de opstart met zich mee ?
  • Wat gebeurt er met mijn onderneming als ik afgestudeerd ben ?

Xerius helpt je heel graag verder in het concretiseren van uw droom.