Student Ghentrepreneur Fotoshoot @HoGent (Schoonmeersen)

Ma 21/03/2016, 14:00, HoGent - Campus Schoonmeersen - Blok D - Lokaal 1.25

 

 

"Voeg hier een pasfoto toe".

 

Facebook, LinkedIn, Twitter,... gelijk waar je komt, deze vraag krijg je gegarandeerd voorgeschoteld. En dus start telkens opnieuw de welgekende zoektocht naar een foto waar je professioneel maar toch vlot, niet te wazig, niet te gek maar toch mooi opstaat...

 

Student Ghentrepreneur to the rescue!

 

Wij geven aan alle ondernemende studenten* de kans om zich te laten fotograferen door professioneel fotograaf John Galeyn (student-ondernemer) en studente fotografie Lauren Vandeveire!

 

We schenken je nadien de foto helemaal gratis en voor niets.


Het enige wat we in ruil vragen is dat je op het moment van de fotoshoot je gegevens en een kort tekstje over je ondernemend idee of bedrijf achterlaat. Deze informatie wordt dan verwerkt in een jaarboek waarin alle ondernemende studenten van 2015-2016 een plaatsje krijgen. En ook dit is in je voordeel want dat boek wordt verspreid binnen een breed netwerk van partners zodat je extra publiciteit (en misschien wel extra klanten) krijgt.

 

Op het slotevent maken we bovendien een 'wall of fame' met alle foto's!

 

Onze reizende fotografen houden vanaf 21/03 op 3 plaatsen halt zodat je zeker de kans krijgt om op de foto te gaan. Bij deze de stopplaaten:

 

 

- 21/03/16 van 14u tot 18u: HoGent Campus Schoonmeersen - blok D - lokaal 1.25

- 22/03/16 van 13u tot 18u: Arteveldehogeschool Campus Kantienberg - overleglokaal 10 (achter het onthaal)

23/03/16 van 13u tot 18u: UGent Technicum - Blok 2 - Ingang B - verdieping -1 (lokaal rechttegenover Durf Ondernemen)

 

Je mag op gelijk welke campus langsgaan, je hoeft dus niet te gaan op de school waar je studeert. Je hoeft ook niet op voorhand mee te geven wanneer je precies komt, iedereen is welkom tussen het opgegeven begin- & einduur!

Er zal bij de fotoshoot een laptop aanwezig zijn waarop je je kan registreren als ondernemende student (voor je tekstje). Wie zich al registreerde, krijgt de kans om zijn/haar gegevens aan te passen (hiervoor heb je wel je login & paswoord nodig).

Wil je je graag al op voorhand registreren, dan kan dat hier.

LET WEL: enkel die studenten die zich registreerden, krijgen achteraf hun foto ter beschikking!

OPMERKING: werk je met meerdere studenten aan éénzelfde idee/bedrijf? Dan fotograferen we graag elk van jullie want het gaat hier echt om de individuele ondernemende personen!

* ondernemende student = elke student die van plan is iets te ondernemen. Je hoeft momenteel nog geen eigen bedrijf te hebben, een concreet idee is voldoende. Het kan ook zijn je heel ondernemend bezig bent door bijvoorbeeld een blog bij te houden, als DJ te werken,... Ook al deze studenten komen zeker in aanmerking!